orye-stevenartOrye Stevenart

Topmerken horloges en juwelen

Juwelier Orye-Stevenart biedt u een exclusief gamma aan horloges en juwelen. Zowel in Hasselt als in Waterloo begeleiden wij u bij uw keuze voor het gepaste sieraad of uurwerk.

Officiële verdeler van Rolex

In ons gamma vindt u onder andere merken als Rolex, Cartier, Chopard, Chanel, Omega, Longines, Montblanc, Pomellato, Ole Lynggaard en juwelen Orye. Rolex is zowel verkrijgbaar in Hasselt als in Waterloo.

Bezoek Longines op Euregio Woutershof in Kuringen

Van 28 tot 31 juli organiseert Manege Woutershof de regionale jumping “Euregio”. Naar jaarlijkse gewoonte wordt deze jumping gesponsord door Juwelier Orye.

Lees meer »

Rolex Cosmograph Daytona: de langverwachte nieuwe Daytona

De Oyster Perpetual Cosmograph Daytona, gecreëerd in 1963 is het iconische model van Rolex en wordt wereldwijd beschouwd als het ultieme chronograaf uurwerk.

Lees meer »

Baume & Mercier celebrates the graduates

Door diverse samenwerkingen met gerenommeerde instituten voor hoger onderwijs, vergezelt Baume & Mercier jong volwassenen bij hun eerste overwinning: één die je nooit zal vergeten en wil vereeuwigen door jezelf te trakteren – of getrakteerd te worden - met een symbolisch cadeau, een gegraveerd uurwerk om de kostbare emoties te vangen.

Lees meer »