orye-stevenartOrye Stevenart

Orye

Juwelencollectie Orye

Naast prestigieuze juwelenmerken, verdelen wij ook eigen creaties in edelmetaal, diamant en edelstenen van topkwaliteit.

Juwelen in platina

Platina is een metaal dat door zijn buigzaamheid heel goed bruikbaar is om juwelen mee te ontwerpen. De mooie grijs-witte glans en het feit dat platina nauwelijks dof wordt, niet verkleurt of oxydeert aan de lucht, maken het tot het favoriete materiaal van vele goudsmeden. De combinatie van platina met diamant is van een uitzonderlijke schoonheid.

Platina heeft helaas ook een nadeel: het is een zeldzaam metaal. Dit maakt platina eerder duur en dat heeft ook implicaties voor de prijs van juwelen in platina. Maar de oerdegelijke schoonheid en duurzaamheid die u daarvoor in de plaats krijgt, maakt de juwelen in platina meer dan hun geld waard.

Juwelen met diamant

Een diamant is de meest edele onder de edelstenen. Het is daarenboven ook een heel veelzijdige steen, waarmee u veel kanten uit kunt. Bij juwelier Orye-Stevenart kunt u zelf uw diamant uitkiezen voor een juweel dat wij volledig naar wens realiseren.

Ontwerp en realisatie droomjuweel

U heeft een bepaald model juweel voor ogen, maar vindt niet wat u zoekt in de bestaande collecties? U wenst een nieuw montuur voor een ouder juweel of u heeft juwelen die u niet meer draagt maar die  u graag  zou omvormen tot een meer hedendaags model?

Eenmaal de edelstenen gekozen, luisteren wij aandachtig naar wat u wilt van het juweel, hoe het eruit moet zien, voor welke gelegenheid u het zou willen dragen,... Op basis daarvan maken we een eerste schets. Nadien maken we een 3D-tekening die u een goed beeld geeft van hoe het juweel er effectief uit zal zien. Eenmaal u het ontwerp heeft goedgekeurd en het helemaal naar uw wens is, kan het juweel door onze goudsmid vervaardigd worden.

Het resultaat is een absoluut uniek juweel, speciaal voor u gemaakt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het laten ontwerpen van uw juweel of voor een vrijblijvende prijsofferte.