Cadeautips voor de eindejaarsfeesten

Elk jaar opnieuw begint rond deze tijd de zoektocht naar het perfecte cadeau voor de feestdagen. Niets is leuker dan het geven van een mooi cadeau. Maar hoe vind je dat? Wij geven je graag wat inspiratie.

OMEGA

Omega bouwt haar iconische Seamaster Diver 300M collectie verder uit met een chronograaf. Omega heeft haar meest gesofisticeerde materialen en technologieën gebruikt om een unieke chronograaf collectie te creëren voor de fans van de duikersuurwerken.

MESSIKA

De My Twin van Messika is een collectie waarbij diamanten met verschillende slijpwijzen (briljant, emerald en peer) worden samengebracht in één design. De collectie symboliseert de onzichtbare schakel die ons verenigt.

TUDOR

De uurwerken van de Tudor Pelagos collectie hebben een titanium armband en een stalen slot. Het
is uitgerust met een mechanische dat gebruikmaakt van veren om de armband automatisch aan te passen aan het duikerpak. Het systeem is ontwikkeld en gepatenteerd door Tudor.

JUWELEN ORYE

Juwelier Orye heeft ook haar eigen juwelen- collectie. Alle juwelen zijn gemaakt in 18 kt goud en gezet met edelstenen als diamant, robijn, smaragd en saffier.

GARMIN

Garmin voegt een nieuw model toe aan zijn MARQ luxury smartwatch collectie. De Commander is er om uw missie te volbrengen. Het uurwerk is gemaakt uit een titanium behuizing met DLC-coating en geribbelde details waarmee u zich onopgemerkt kunt voortbewegen. Deze smartwatch biedt GPS-coördinaten in twee indelingen, geïnstalleerde topografische kaarten en een UTX-rand voor een ongeëvenaard omgevingsbewustzijn. Dankzij de comptabiliteit met een achtzichtbril en de jumpmaster functies kunt u de sofware in een oogwenk implementeren.

PASQUALE BRUNI

Pasquale Bruni is de laatste nieuwe aanwinst van Juwelier Orye. Het Italiaans merk van fijne juweelkunst richt zich tot sterke en onafhankelijke vrouwen. De unieke, handgemaakte sieraden zijn een ode aan de pracht van de natuur, opgedragen aan de vrijheid van elke vrouw ter wereld.

CHANEL

De J12 is de meest iconische lijn van Chanel. De modellen zijn gekend om de witte en zwarte keramiek waaruit ze gemaakt zijn. Dit jaar gaat Chanel een stapje verder en brengt een J12 uit die uitgerust is met een manufactuur mechanisch/ automatisch kaliber. Voorts heeft het uurwerk een transparante kast waarbij het kloppend hart van het uurwerk zichtbaar is.

Voor meer ideeën bent u van harte welkom in één van onze winkels!