Nieuwigheden van Cartier op de SIHH 2018

Als officiële en exclusieve verdeler van Cartier in de regio Limburg, werden wij uitgenodigd op de SIHH 2018 om de nieuwigheden van Cartier te ontdekken. Graag stellen wij in dit artikel de nieuwe uurwerken van Cartier aan u voor.

Santos de Cartier is back!

Nadat Cartier vorig jaar de iconische Panthère de Cartier herintroduceerde, brengt Cartier dit jaar de befaamde ‘Santos de Cartier’ opnieuw uit. Het model werd in 1904 voor het eerst op de markt van haute horlogerie gelanceerd. Het uurwerk is direct herkenbaar aan zijn geschroefde lunette en armband. Het nieuwe model van de Santos de Cartier lijkt sprekend op de originele versie, maar is nog fijner afgewerkt en heeft een nog aangenamer draagcomfort.

 

Het model bestaat zowel in een medium als een large versie, bestaat in staal, staal en geel goud, rosé en geel goud, en kan zowel op metalen band als op lederen band gedragen worden. Het large model van Santos heeft bovendien ook een datumaanduiding.

In tegenstelling tot vroeger, is de armband nu echter multifunctioneel. Zo kan u zelf de armband veranderen dankzij het gepatenteerde Cartier Quickswitch System. U hebt de keuze tussen talrijke lederen armbanden in diverse kleuren die u kan aanpassen naargelang uw outfit.

De Panthère de Cartier maar dan nog vrouwelijker!

Het model ‘de Panthère de Cartier’ kwam nog maar vorig jaar opnieuw uit en komt nu al met tal van aanpassingen die het uurwerk een nog vrouwelijkere uitstraling geven. Zo bestaat de armband nu ook in een dubbele of triple toer. Voorts kan er nu ook gekozen worden voor een lunette die volledig bezet is met diamanten.

Beiden modellen zullen beschikbaar zijn vanaf april.

U kan (een deel van) de collectie van Cartier hier bekijken. Heeft u nog vragen voor ons? Contacteer ons dan via deze link. U bent van harte welkom in onze winkels Juwelier Orye Hasselt en Juwelier Stevenart Waterloo om de collectie te bewonderen en te passen.