Cartier’s nieuwigheden op SIHH 2017

Graag stellen wij u Cartier’s nieuwigheden voor die werden gepresenteerd op het Salon International de la Haute Horlogerie Genève 2017.

De comeback van de Panthère de Cartier

De “Panthère de Cartier” is Cartier’s iconische uurwerk dat geboren werd in de jaren 1980. Cartier herintroduceert met trots haar “Panthère de Cartier” op de beurs SIHH 2017 in Genève. Het uurwerk is geïnspireerd op de traditionele kenmerken van de panter zijnde royaal, gewaagd en sensueel. De vernieuwde “Panthère de Cartier” omschrijft de vrouw van vandaag: zij heeft goede smaak en weet perfect wat ze wil. Dit uurwerk heeft een tijdloos design en kan naast uurwerk ook gedragen worden als juweel.

Cartier introduceert de Drive de Cartier in twee verfijnde versies

Drive de Cartier met maanfase

De “Drive de Cartier” werd pas uitgebracht op de SIHH 2016 en komt nu al uit met een fascinerende complicatie. De “Drive de Cartier” collectie is ontworpen voor de onafhankelijke man met een gevoel voor mode. Drive de Cartier is voorzien van het nieuwe movement 1904-LU MC ontworpen door het huis Cartier zelf. Op 6 uur worden de fases van de maan (nieuwe maan, halve maan en volle maan) gepresenteerd. Deze speciale complicatie is ook gekend als astronomisch, dat slechts 1 dag om de 125 jaren moet worden gecorrigeerd.

Drive de Cartier extra flat

Naast de “Drive de Cartier met maanfases”, bracht Cartier ook de “Drive de Cartier extra flat” uit. Deze gesofisticeerde versie van de “Drive de Cartier” heeft een ultradun movement met een dikte van slechts 7 mm en is daarmee 40% dunner dat het originele model. Dit uurwerk sluit perfect om de pols en is een discreet accessoire dat onder de jas gedragen kan worden. Minimalisme is het ultieme kenmerk van dit horloge. De “Drive de Cartier extra flat” is verkrijgbaar in roze goud en wit goud. In wit goud is de oplage beperkt tot 200 stuks.

Deze nieuwe modellen zullen beschikbaar zijn in onze winkels vanaf juni 2017. Voor meer informatie of vragen mag u ons altijd contacteren.