De Garmin MARQ Captain: American Magic Editie

De Captain American Magic Edition is het laatste nieuwe model dat aan de MARQ luxury smartwatch collectie van Garmin wordt toegevoegd.

Het model is ontwikkeld voor gebruik op het water. Of je nu deel uitmaakt van het Amerikaanse team of gewoon geïnspireerd bent door de topkwaliteit, met dit uurwerk toon je jouw verbondenheid met één van de beste zeilteams ter wereld. Het uurwerk werd  samen met het team ontwikkeld ter voorbereiding op de 36steAmerican cup.

De kracht zit in de innovatie. Het uurwerk maakt deel uit van de strategie van de American Magic om de concurrentie voor te blijven. Met de revolutionaire regatta-timer met GPS-technologie kun je de start nauwkeuriger dan ooit bepalen. Dankzij de geavanceerde trainingshulpmiddelen voor atleten, waaronder onshore- en offshore zeilactiviteiten en authentieke teamwork-outs van American Magic-trainer Ryan West, kunnen zeilers zich voorbereiden op wat ze op de wedstrijddag zullen tegenkomen.

Het uurwerk beschikt over een krasvrij saffier glas, een always on display, een keramische sierrand van 46 mm met de gravure van American Magic, een ultralicht titanium behuizing en een prestatiegerichte armband die bestand is tegen de intensiteit van de racedag.

Meer informatie over de specificaties van dit model vindt u hier terug.

U kan (een deel van) de collectie van Garmin MARQ hier bekijken. Heeft u nog vragen voor ons? Contacteer ons dan via deze link. U bent van harte welkom in onze winkels Juwelier Orye Hasselt en Juwelier Stevenart Waterloo om de collectie te bewonderen en te passen.