De nieuwe Rolex GMT-MASTER II nu op jubilee armband

Rolex stelt op Baselworld 2018 drie nieuwe versies voor van de GMT-MASTER II, namelijk in Oystersteel, in Oystersteel en Everose goud en in Everose goud.

Voor het eerst is de bekende tweekleurige Cerachrom bezel in rood en blauw, vervaardigd uit keramiek, beschikbaar in Oystersteel en op jubilee armband. De aansluiting en de Oyster kast werden opnieuw ontworpen om op deze manier te kunnen passen op de jubilee armband.

Om het onderscheid te maken tussen dit nieuwe model en de GMT-MASTER II met tweekleurige bezel in rood en blauw in het witgoud, krijgt het witgouden model nu een blauwe wijzerplaat.

Deze drie nieuwe versies zijn voorzien van het nieuwe kaliber 3285 dat garant staat voor een grotere precisie en een gangreserve van 70 uur. Verder is dit kaliber nog resistenter tegen schokken en magnetisme en is het uurwerk nog comfortabeler en betrouwbaarder dan voordien.

U kan de collectie van Rolex hier bekijken. Heeft u nog vragen voor ons? Contacteer ons dan via deze link. U bent van harte welkom in onze winkels Juwelier Orye Hasselt en Juwelier Stevenart Waterloo om de collectie te bewonderen en te passen.