Laat het juweel van uw dromen realiseren

Een juweel volledig naar wens laten maken, dat kan! In dit artikel geven wij u graag meer uitleg over wat wij voor u kunnen betekenen.

U heeft juwelen die u niet meer draagt maar die u graag zou omvormen tot een meer hedendaags model? U heeft een bepaald juweel voor ogen, maar vindt niet wat u zoekt in de bestaande collecties? U heeft een mooi juweel gezien op Pinterest of een ander social media kanaal maar u weet niet waar u dit kan kopen? U heeft een diamant of een andere edelsteen en u wilt deze graag in een juweel verwerken?

Bij Juwelier Orye-Stevenart ontwerpen wij juwelen volledig naar wens. Kom langs in onze winkel te Hasselt om de mogelijkheden te bespreken en een abstracte schets te maken van wat u voor ogen heeft. Wij werken vervolgens een 3D-ontwerp uit met een bijhorende prijsofferte. Na uw akkoord halen wij onze creatieve vingers boven en maken wij het juweel van uw dromen.

Wij werken enkel met de beste materialen en grondstoffen, zijnde edelmetalen zoals 18kt goud (wit, rosé en geel), platina en met edelstenen zoals diamant, smaragd, saffier en robijn. Bij deze edelstenen wordt ook een certificaat geleverd dat de eigenschappen van de steen vastlegt.

Hieronder kan u enkele van onze eigen ontwerpen bewonderen. U vindt de montuur mooi maar u had liever een andere kleur steen gewenst? The sky is the limit!