Voor stijlvolle sportfanaten

Eindig als eerste. MARQ Athlete is een luxueuze, moderne smartwatch waarmee u zich kan onderscheiden van uw rivalen. Voor sporters die het allerbeste van zichzelf eisen, is er geen grotere beloning.

Bekijk uw hersteltijd en VO2 max-schalen op de bezel zodat u direct op de wijzerplaat van uw smartwatch een momentopname van uw prestaties en progressie heeft. De hoogwaardige band van siliconenrubber zorgt voor een aangename pasvorm en nauwkeurige sensorindicaties.

Functies voor het sporten

 • Prestatiegegevens: de prestatiegegevens laten u zien wanneer u piekt, terwijl raceprognose aangeeft hoe snel u tijdens uw volgend race gaat lopen.
 • Popularity routing: via deze functie vindt u de beste loop- en fietsroutes met geïntegreerde kaarten en Trendline ™popularity routing.
 • Hardloopdynamica: werk aan uw vorm en progressie met geavanceerde hardloopdynamica die uw loopvorm bijhoudt.
 • ClimbPro: gebruik de ClimbPro klimplanner om real-time informatie over uw huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.
 • Hartslag: registreer wekelijkse kilometertotalen en houd uw hartslag bij om uw fitnessniveau te bekijken, zelfs in rust.
 • Apps en activiteiten: vooraf geladen favoriete apps en activiteitenprofielen zijn beschikbaar voor hardlopen, fietsen, golfen, zwemmen, wandelen, roeien, skiën en meer.
 • Pulse Ox: controleer met Pulse Ox3hoe goed de zuurstofniveaus van uw lichaam zich aanpassen aan de dunnere lucht op grotere hoogte.
 • Multi-GNSS: de ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat u uw weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.
 • ABC sensoren: navigeer over uw volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.
 • Tracking van hydratatie: gehydrateerd blijven is belangrijk voor je welzijn. Registreer je dagelijkse waterinname om je te helpen gehydrateerd te blijven en te zien hoe consistent je iedere dag bent.
 • PacePro technologie: een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan jouw niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.
 • Ademhaling meten: bekijk hoe je ademt gedurende de dag, tijdens je slaap en tijdens ademhalingsoefeningen en yoga-activiteiten.

Andere handige functies

Naast functies voor het sporten, beschikt de MARQ Athlete nog over andere handige functies zijnde: smartphone meldingen, muziek-apps, connect IQ, Garmin pay, topografische en skikaarten, kleurenkaarten voor meer dan 41.000 golfbanen over de hele wereld,  interne, oplaadbare lithiumbatterij, input voor off-piste skiën en power manager van batterij.

Creëer uw eigen kenmerkende look

Personaliseer uw moderne MARQ toolwatch met accessoires die bij uw stijl en ambitie passen, met eersteklas banden en armbanden van superieur materiaal.

U bent van harte welkom in één van onze winkels om de volledige collectie van Garmin MARQ te bewonderen.

Bron: Officiële website van Garmin

U kan (een deel van) de collectie van Garmin MARQ hier bekijken. Heeft u nog vragen voor ons? Contacteer ons dan via deze link. U bent van harte welkom in onze winkels Juwelier Orye Hasselt en Juwelier Stevenart Waterloo om de collectie te bewonderen en te passen.