Garmin brengt een collectie van luxe smartwatches uit

Met de MARQ collectie zet Garmin zijn kernwaarden en erfgoed in de kijker: prestatieoptimaliserende technologie zonder compromissen en uiterst kwaliteitsvolle materialen. Deze exclusieve lijn van luxehorloges vormt het summum van het dertigjarige bestaan van Garmin.

De markt van smartwatches en sport wearables boomt. Garmin dat aan de basis een navigatie- en gpssysteembouwer is voor marine en luchtvaart, was ook het eerste merk dat de gps naar de pols bracht. Doorheen de tijd heeft hetmerk zijn gamma gediversifieerd en verschillende types sporthorloges aangepast aan de behoeften van de veeleisende klant die elke dag opnieuw zijn prestaties wil verbeteren. Met de MARQ reeks brengt Garmin een ode aan zijn DNA. Het verzoent de sectoren waar het merk al dertig jaar een track record heeft opgebouwd met de meest geavanceerde (navigatie) technologieën. De collectie bestaat uit de MARQ Aviator, MARQ Driver, MARQ Captain, MARQ Adventurer en MARQ Athlete. Elke horloge is specifiek ontworpen voor de avonturier die zich laat inspireren door luchtvaart, racen, zeilen, verkennen en sporten.

Hoogwaardige technologie en afwerking

Elke MARQ is gericht op het meten van prestaties in een veeleisende omgeving. Daarom selecteerde Garmin voor deze collectie uiterstzorgvuldig de meest kwaliteitsvolle materialen, zowel voor de uitvoering als voor de technologie. De innovatieve premium polsbandjeskunnen ook afgewisseld worden met de QuickFit polsbanden van Garmin. De horloges zelf zijn gemaakt van titanium, een lichte materie die tegelijkertijd ongelooflijk sterk is. Door de saffierkristal die verwerkt is in MARQ horloges, is de horloge krasbestendig. Deze twee elementen creëren telkens de solide kern van alle MARQ horloges. Elke MARQ is uitgerust met een uitgebreid gamma aan geavanceerde technologieën voor een optimaal gebruiksgemak. De horloges zijn voorzien van:

  • Een oplichtende, in zonlicht afleesbare HD display
  • Een performance GPS
  • Geavanceerde sensoren zoals polshartslag en Pulse Ox2-sensor
  • Geavanceerde functies voor een breed gamma aan sporten zoals hardlopen, fietsen, zwemmen en skiën, én voor dagelijkse activiteiten
  • Een ingebouwde muziekopslag, compatibel met Spotify en Deezer
  • Het contactloze betaalsysteem Garmin PayTM
  • Smartphone meldingen
  • Een batterij met een levensduur van 12 dagen in smartwatch- modus tot 28 uur in GPS-modus en tot 48 uur in UltraTrac-modus

 

De MARQ serie is de ultieme combinatie van een luxehorloge met hoogwaardige technologie. Daarnaast beschikt elk MARQ horloge over functies eigen aan de activiteit waarvoor het toestel ontwikkeld werd.

U kan de collectie van Garmin MARQ hier bekijken. Heeft u nog vragen voor ons? Contacteer ons dan via deze link. U bent van harte welkom in onze winkels Juwelier Orye Hasselt en Juwelier Stevenart Waterloo om de collectie te bewonderen en te passen.