My Move: de vrijheid om te kiezen

De My Move collectie van Messika is een ode aan de vrijheid. Het modern design met – als signatuur – de bewegende diamant, maakte de collectie al toegankelijk voor de jongere generatie. Celebrities als Gigi Hadid en Beyoncé gaven het merk een nog hipper imago. Dit jaar gaat Valérie Messika weer een stapje verder: ze voorzag de My Move van een elegant, verwisselbaar lederen bandje. Zo kan het ontwerp aangepast worden aan elke gelegenheid én elke persoonlijkheid!

Universeel en unisex

De collectie is niet gender gebonden. Een slimme en zeer bewuste keuze.“Voor hem, voor haar, voor ons”, zoals Messika het zelf omschrijft. Het is de bedoeling dat iedereen met een liefde voor diamanten zijn gading kan vinden in deze tijdloze collectie. En dat zou zeker moeten lukken, want er zijn maar liefst meer dan 300 unieke combinaties mogelijk. De lederen armbanden – mat of glanzend – zijn verkrijgbaar in gladde uitvoering of met textuur.  Het juweel zelf is uitgevoerd in geelgoud, rosé goud of grafiet titanium. Zacht of stoer. Minimalistisch of luxueus. De keuze is aan volledig aan u.

Afgestemd op elke look

De ontwerpster zorgde voor een kleurenpalet dat elke doorgewinterde fashionista (of fashionisto) doet watertanden. De liefhebbers van felle kleuren vinden hun gading vast en zeker in tinten zoals tangerine orange, cherry red en British racing green. Of wat dacht u van een armband in pauwenblauw, babyroze of framboos? Venetiaans geel misschien? Heeft u liever een iets rustigere tint aan de arm? Dan kunt u kiezen voor wit of trendy nudes, zoals taupe, beige of chocolade. De verwisselbare bandjes zorgen ervoor dat u My Move perfect kunt afstemmen op uw outfit of het seizoen.

Een ode aan de vrijheid. Qua statement kan het in deze tijden wel tellen. En wat geeft een krachtiger (of prachtiger) signaal dan … een diamant?