Nieuwigheden van Cartier op de SIHH 2019

Vorig jaar werd de iconische Santos de Cartier met succes geherintroduceerd op de markt van de horlogerie. Het model combineert de klassieke herkenbare elementen met een eigentijdse twist.

Santos-Dumont

Dit jaar is de Santos-Dumont aan de beurt voor een nieuwe look. Het dunne kwarts gangwerk zorgt voor een meer verfijnde kast die zowel dames als heren een optimaal draagcomfort garandeert.

Het model is te verkrijgen in volledig staal, bicolor (staal en rosé goud) en volledig rosé goud en komt in twee verschillende maten.

Santos de Cartier Chronograph

Dit model heeft een diameter van 42 mm en beschikt over hetzelfde in-house mouvement (1904-CH MC)als de Calibre de Cartier Chronograph. De start/stop knop bevindt zich op 9 uur, het resetten van de chrono gebeurt via de kroon. De bandjes van de Santos de Cartier Chronorgaph kunnen net als de klassieke Santos de Cartier gemakkelijk gewisseld worden.

U kan de collectie van Cartier hier bekijken. Heeft u nog vragen voor ons? Contacteer ons dan via deze link. U bent van harte welkom in onze winkels Juwelier Orye Hasselt en Juwelier Stevenart Waterloo om de collectie te bewonderen en te passen.