Pomellato luidt de zomer in met de lancering van de Nudo Gelé collectie

Door gebruik te maken van een vernieuwende techniek, beter bekend als de Gelé afwerking, wordt de geliefde Nudo collectie van Pomellato uitgebreid met drie betoverende kleuren met matte afwerking. 

Elk Nudo juweel belichaamt Pomellato’s passie voor kleuren en is het resultaat van een voortdurende zoektocht naar levendige nieuwe tinten. Met de lancering van de Nudo-Gelé collectie krijgen enkele prominente Nudo-kleuren een frisse make-over. Door een satijnglans aan te brengen op de bovenkant van de zacht gefacetteerde edelsteen, komt men tot het verleidelijk mat effect en de kleurintensiteit van de edelsteen die zo eigen is aan de Gelé afwerking.

Ondanks zijn schijnbare eenvoud, bestaat de Nudo-Gelé uit dubbele of zelfs driedubbele lagen van verschillende stenen. Elke laag is naadloos met elkaar verbonden om kleuren te creëren die het kleurenpalet van moeder natuur overstijgen. Een plakje chrysopraas onder citroenkwarts voegt levendigheid en intensiteit toe aan de Gelé Nudo collectie. Eveneens voegen fijne lagen turkoois en parelmoer een glinsterende en levendige nuance toe aan een hemelsblauw topaas, terwijl de perfect transparante witte topaas wordt versterkt met de romige glans van parelmoer.

Ontdek de Gelé collectie hier.