The gift of giving

Gezondheid en geluk, dat zijn natuurlijk de grootste cadeaus die je kan krijgen. Maar wat is er mooier dan iemand GELUKKIG TE MAKEN met een schitterend geschenk? En in het leven zijn er heel wat van die ‘speciale’ gelegenheden…

Ga voor onderscheiding

Diploma op zak, klaar voor het leven! Beloon jezelf, een kind of petekind voor al de jaren van hard studeren. Een juweel of uurwerk symboliseert de start van een nieuw hoofdstuk. Het is iets waardevols om een leven lang te koesteren.

 

Uurwerk uit de Conquest collectie van Longines voor hem. Prijs = € 2.120

Ja, ik wil!

De dag dat je elkaar belooft om samen door het leven te gaan: dat vraagt om een kostbaar kleinood met grote symboolwaarde. Meestal kiezen we voor een mooi stel ringen, maar we zien ook steeds vaker een creatieve keuze zoals een stijlvol uurwerk. Of is het een stille wenk om niet te vaak te laat te komen?

Tudor Black Bay uurwerk voor hem. Prijs = € 3.530

Kleine mens, groot geluk

Een ‘push present’, ken je dat al? Zo noemen we het geschenk van de partner aan de vrouw die een kindje op de wereld zet. Ook dit is een moment van grote emoties, dat je op een passende manier wil vereeuwigen. Zoveel emotie, blijdschap, hoop en verwachting in één gebaar.

 

Orsetto hanger met beer van Pomellato voor haar. Prijs vanaf € 1.200

What works for you?

Je eerste job, een nieuwe job, een flinke promotie of een welverdiend pensioen. In onze loopbaan vieren we naar goede gewoonte de belangrijke mijlpalen. Telkens weer een moment om terug én vooruit te blikken.

 

Uurwerk van Chopard Mille Migla voor hem. Prijs = € 10.300

Ja, ik wil nog steeds!

25, 50 of 60 jaar lief en leed gedeeld? Goud en diamant zijn niet toevallig gekozen om deze dag de gepaste ‘glans’ bij te zetten. Een ideaal moment om de trouwgeloftes (en trouwringen) te vernieuwen. Zo kan je kiezen voor een meer hedendaags design of een upgrade van de diamant naar een grotere steen.

Platina ring met diamant van 1ct van Orye voor haar. Prijs = € 10.880

 

Feestje

Lekker eten en drinken, samen op het leven klinken… Verjaardagen, Kerstmis, Nieuwjaar, Valentijn, moeder- en vaderdag: allemaal momenten die we graag gezellig samen met familie of vrienden doorbrengen. We laten zien dat we elkaar ook gráág zien.

Flex-it armband van Fope voor haar. Prijs vanaf € 4.480

Abraham zien

50 jaar worden, dat zou je een prestatie op zich kunnen noemen. Na een halve eeuw in het leven weet je wel wat je wil, of vooral wat je niét wil. Hoe dan ook, het mag gevierd en je mag al eens doen waar je altijd van gedroomd hebt…

 

Rolex Datejust 31 uurwerk voor haar. Prijs = € 10.700

 

Er is niet altijd een reden nodig om een cadeau te geven. Je mag jezelf of iemand anders best wel eens ‘zomaar’ VERWENNEN. Omdat je het verdient na een sterke prestatie of inspanning. Om te zeggen dat je iemand waardeert. Of gewoon, omdat het zo oogverblindend mooi is.

 

Voor meer ideeën bent u van harte welkom in één van onze winkels!