Uitzonderlijk geopend op zondag 4 oktober

Dit jaar is Hasselt de gaststad van Weekend van de klant en daarom zullen ook wij deelnemen en geopend zijn op zondag 4 oktober.

Wat is Weekend van de Klant?

Weekend van de Klant is sinds 2017 een feestelijk shopweekend dat in heel België gevierd wordt. Tijdens dit weekend verwennen tienduizenden winkeliers hun klanten met een cadeautje of leuke actie.

2020 is geen normaal jaar en dat zal het ook niet meer worden. Hoewel Weekend van de Klant er een beetje anders uit zal zien, toch kunnen we nog altijd veilig funshoppen door voldoende afstand te bewaren.

Weekend van de Klant 2020 legt meer dan ooit de nadruk op fysiek shoppen bij jouw favoriete winkels in de buurt. Op deze manier kan je hen een hart onder de riem steken tijdens deze moeilijke periode.

Dit jaar is onze stad Hasselt de gaststad van Weekend van de klant.

Deelname Juwelier Orye

Ook wij zullen deelnemen aan dit mooie initiatief en zullen onze klanten extra in de bloemetjes zetten. Onze winkel zal die zondag bovendien uitzonderlijk geopend zijn.

Aangepaste openingsuren:

  • Zaterdag 3 oktober van 10 u tot 18u30
  • Zondag 4 oktober van 13 u tot 18 u

Wij ontvangen u graag in onze winkel die Corona-proof is zodat u in alle rust een juweel of uurwerk kan passen. Wenst u op afspraak te komen? Dat kan door te bellen naar 011/24.32.68 of door hier te klikken.

Tot dan!