Colored stone collection

Een gekleurde edelsteen ademt magie. Het heeft iets mysterieus moois dat je aandacht trekt en vasthoudt. De perfecte reflectie voor een belangrijke gebeurtenis of speciale herinnering. Gekleurde edelstenen ademen kracht, geloof en emoties en zorgen voor een persoonlijke meerwaarde. Als een cadeau aan uzelf of aan een dierbaar iemand.

Juwelencollectie met kleurrijke edelstenen

De edelstenen is meer dan enkel een sieraad. Met hun schitterende glans en diepe kleuren vertellen ze een verhaal. Ze zijn een kunstwerk op zich, die kunnen zorgen voor een bijdrage aan jouw persoonlijk verhaal, herinnering of moment. In onze collectie gebruiken we voornamelijk saffier, robijn en smaragd. Omdat ze zorgen voor een tijdloze en tegelijkertijd klassevolle uitstraling.

Saffier: een robuuste blauwe steen

De wondere wereld van edelstenen kent veel facetten, zoals de edesteen saffier. Haar diepzeeblauwe kleur spreekt tot de verbeelding. Ze heeft glans die je weet te prikkelen en je even laat stilstaan. Ze maakt deel uit van het mineraal ‘korund’. Korund is op de diamant na het hardste mineraal en vormt daarom ook meteen een prachtig alternatief.

Robijn: een rode gloed aan warmte

De robijn is een warme dieprode edelsteen die haar unieke eigenschappen gemakkelijk weet te weerspiegelen. Met haar intense rode kleur ademt ze passie en liefde, haar kleur dankt ze door de aanwezigheid van chroom. Ook robijnen behoren tot het mineraal Korund.

Smaragd: voor een frisgroen accent

De kleur van smaragd is zuiver heldergroen. Haar kleur is zo bijzonder dat ze haar eigen naam kreeg toegewezen: smaragdgroen. Haar unieke schittering zorgt voor verschillende groene kleurnuances die voor een gloeiende zachte indruk zorgen.

Heeft u vragen over onze Colored stone Collection?

Aarzel dan niet om contact op te nemen

Troeven

 • Juwelen
  op maat

  Naast onze eigen collecties creëren we ook een persoonlijk en uniek juweel op maat. Uw verhaal of herinnering vertalen we in een juweel dat precies weergeeft zoals u bent.

 • Ambachtelijk
  vakmanschap

  Al 25 jaar lang mogen we doen wat we graag doen. Met veel passie en vakmanschap maken we de mooiste juwelen die kracht en emotie uitstralen.

 • 3 jaar
  garantie

  Een juweel waar u van houdt, wilt u zonder zorgen kunnen dragen. Zo vaak als u dat wilt, op eender welk moment. Dankzij onze 3 jaar garantie bent u hier zeker van. En ook na 3 jaar kan u steeds bij ons terecht voor uw service na verkoop.

 • Certificaat
  van aankoop

  Wat zijn de karakteristieken van uw juweel en wat maakt haar zo uniek? U kan ze eeuwig koesteren dankzij ons certificaat. Hierin krijgt u een gedetailleerde omschrijving van uw juweel of edelsteen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Van sublieme uurwerken en oogstrelende juwelen tot een piekfijne service. Ontdek al onze diensten!