Gold collection

Al sinds jaar en dag worden we geïntrigeerd door goud. Met haar warme gloed spreekt het okergeel edelmetaal gemakkelijk tot de verbeelding. De glans zorgt dan weer voor een aantrekkingskracht die goud waard is. Bent u op zoek naar een juweel voor een speciaal moment? Of zoekt u een juweel dat een verlengstuk is van uzelf? Laat u inspireren door onze schitterende collectie(s) en ontdek het zelf.

Droom weg bij onze recentste creaties

 • Coming soon

Gouden collectie juwelen met een verhaal

Voor de creatie van onze gouden juwelen werken we met edelmetalen van 18 karaat goud of platina. Karaat geeft aan hoeveel goud er verwerkt zit in een sieraad. Door puur goud te combineren met andere materialen kunnen we spelen met de kleur van het juweel. Van okergeel, over witgoud en rosé: zo creëren we in elke tint goud een juweel dat aansluit bij de persoonlijkheid van de drager.

Witgoud voor een lifestyle juweel

Witgoud zorgt voor een bijzonder juweel voor het leven. Haar zachte kleur en glans verkrijgen we door zilver of palladium toe te voegen aan het goud. Verkleurt het witgoud na verloop van tijd? Dan lossen we dit eenvoudig op door het juweel opnieuw te rhodineren.

Een trendy rosé goud juweel

Een juweel met rose goud zorgt voor een warme uitstraling. Een kleur net wat anders dan normaa maar daarom niet minder speciaal. Haar gloed creëren we door naast zilver of palladium, ook koper aan het goud toegevoegd.

Geelgoud: voor een tijdloos en elegant juweel

Zuiver en puur goud is geel van kleur, maar is een te zacht metaal om als sieraad te verwerken. Om het goud hardheid en sterkte te geven, worden andere metalen zoals koper, zilver en palladium toegevoegd. Het resultaat? Een juweel met een intense geelgoude gloed. Klassiek, tijdloos en voor iedere gelegenheid elegant! Want doordat het edelmetaal niet oxideert, roest of verkleurt het juweel niet.

Heeft u vragen over onze Gold Collection?

Aarzel dan niet om contact op te nemen

Troeven

 • Juwelen
  op maat

  Naast onze eigen collecties creëren we ook een persoonlijk en uniek juweel op maat. Uw verhaal of herinnering vertalen we in een juweel dat precies weergeeft zoals u bent.

 • Ambachtelijk
  vakmanschap

  Al 25 jaar lang mogen we doen wat we graag doen. Met veel passie en vakmanschap maken we de mooiste juwelen die kracht en emotie uitstralen.

 • 3 jaar
  garantie

  Een juweel waar u van houdt, wilt u zonder zorgen kunnen dragen. Zo vaak als u dat wilt, op eender welk moment. Dankzij onze 3 jaar garantie bent u hier zeker van. En ook na 3 jaar kan u steeds bij ons terecht voor uw service na verkoop.

 • Certificaat
  van aankoop

  Wat zijn de karakteristieken van uw juweel en wat maakt haar zo uniek? U kan ze eeuwig koesteren dankzij ons certificaat. Hierin krijgt u een gedetailleerde omschrijving van uw juweel of edelsteen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Van sublieme uurwerken en oogstrelende juwelen tot een piekfijne service. Ontdek al onze diensten!