25 jaar vakmanschap

Traditie, schoonheid en kwaliteit; onze drie vaste waarden.

Juwelier Orye is uitgegroeid is tot een gevestigde waarde in Hasselt. Al meer dan 25 jaar lang kiezen we voor vakmanschap, passie, ambacht en schoonheid. We zijn een familiebedrijf dat doordrongen is van pure passie voor het vak. Dat merkt u zodra u onze winkel binnenstapt. Via een persoonlijke aanpak verkopen en herstellen we enkel topmerken van juwelen en uurwerken; zo zijn we onder andere officiële verdeler van Rolex. Daarnaast stellen we graag onze eigen juwelen aan u voor.

Nieuwe generatie mee aan het roer

Als uurwerkfanaten en liefhebbers van mooie juwelen streven we iedere dag weer naar vernieuwing, zowel in onze collecties als in onze aanpak. Om ons daarbij te helpen staat sinds kort onze jongste generatie aanstormend talent te trappelen.

Persoonlijke aanpak

De aankoop van een luxe product moet gepaard gaan met een luxueuze aankoopervaring. Daarom zetten we alles op alles om u vlot te begeleiden bij uw keuze. Een persoonlijke aanpak is primordiaal. Van alledaagse juwelen of uurwerken tot oogstrelende pareltjes, geschikt voor unieke gelegenheden, maak uw keuze uit ons ruime gamma en straal als nooit tevoren.

Heeft u vragen voor ons?

Aarzel dan niet om contact op te nemen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Van sublieme uurwerken en oogstrelende juwelen tot een piekfijne service. Ontdek al onze diensten!