Bezegel je liefde met de juiste ring

Eindelijk is het zover: je gaat trouwen met je liefste. Nu breekt een periode aan van veel fantaseren over je sprookjeshuwelijk, wegdromen bij de gedachte aan jullie honeymoon, maar je hebt ook een beetje … keuzestress. Want, naast het minutieus plannen van je feest en de zoektocht naar dé jurk, moet er ook nog eens gekozen worden voor dé trouwringen. Moeilijk? We helpen je graag een handje!

Willen jullie graag ringen die op elkaar zijn afgestemd? Dat kan! Je vindt in onze collecties heel wat modellen met een variant voor hem en haar.

Pomellato – Iconica

Pomellato voorziet een tijdloos, breder en eenvoudig design voor hem. Zij draagt een elegant en smaller design met diamanten in verschillende vormen. De sterren en driehoeken geven het ontwerp een speelse touch. De bijpassende diamanten verlovingsring maakt het fonkelende plaatje compleet.

Ole Lynggaard – Nature

Deze feeërieke collectie neemt ons mee naar het bos. Hij draagt een breder en eenvoudig design met een knipoog naar de knoest op een boomstam. Voor haar werd een fijnere, met diamanten bezette ring voorzien. De speelse verlovingsring doet denken aan een fijn twijgje, symbolisch voor het prille begin van jullie levenslange avontuur!

Messika – Move

Tegenpolen trekken elkaar aan. Dat heeft Messika goed begrepen. Het model voor hem is uitgevoerd in titanium, en voorzien van een zwarte diamant. Zij draagt een witgouden model met een klassieke, witte diamant.

Gepersonaliseerde ringen

Uiteraard zijn er nog andere mogelijkheden om je liefde te bezegelen met een uniek stuk. Heb je een erfstuk in je collectie? Of een juweel met een speciale betekenis? Laat dit dan herwerken naar een hedendaags design. Je kunt ook helemaal vanaf nul beginnen: laat je ringen volledig op maat maken naar jullie smaak. Dan bepaal je zelf het materiaal, het ontwerp én de afwerking. We merken dat vrouwen iets vaker voor een diamanten trouwring kiezen, liefst nog eentje die volledig is afgestemd op de verlovingsring. Voor mannen mag het wat eenvoudiger: een montuur met een matte afwerking, zonder diamanten.

Nog een tip voor de dames: wist je dat een horloge hét verlovingscadeau bij uitstek is voor je geliefde? Wanneer jij je mooie verlovingsring krijgt, verras je hem met een tijdloos uurwerk. Wedden dat hij in de wolken is?