Bruisende kleurbubbels

Energie en positiviteit nodig? Kijk dan snel naar de nieuwe wijzerplaten van de Oyster Perpetual 31, 36 en 41. De speelse bubbels in vijf verschillende kleuren maken je dag, hoe grijs en somber ook, meteen een pak vrolijker! 

Bonte kleurtjes

De kleuren van de bubbels werden voor het eerst geïntroduceerd in de Oyster Perpetual collectie van 2020. En het mag gezegd worden: de versiering van de wijzerplaat is geen sinecure. Want die gebeurt in een volledig gecontroleerde omgeving, om alle vormen van contact met stof te voorkomen. En vraagt uiterste precisie. De zwartomrande bubbels in snoeproze, turquoiseblauw, geel, koraalrood en groen vormen een vrolijk samenspel met de zomerse, turquoiseblauwe achtergrond.

Edelmetaal

Deze drie nieuwe versies van de Oyster Perpetual bestaan uit Oystersteel, een uitzonderlijk glanzend staal dat exclusief voor Rolex wordt geproduceerd sinds 1985. Dit soort staal behoort tot de 904L-familie, die ook vaak toegepast wordt in de ruimtevaart en chemische industrie. Het is een roestvaste legering die, eenmaal gepolijst, onder alle omstandigheden zijn glans en schoonheid behoudt.

Betrouwbaar en precies

De Oyster Perpetual 31 is uitgerust met kaliber 2232 en garandeert een gangreserve van ongeveer 55 uur. De Oyster Perpetual 36 en 41, uitgerust met een kaliber 3230, hebben een gangreserve tot ongeveer 70 uur dankzij het Chronergy-echappement. De Oysterband, ontwikkeld eind 1930, staat dan weer bekend om zijn robuustheid. De band van de drie horloges kreeg een update met Oysterclasp-vouwsluiting en Easylink-verlengsysteem. Veiligheid en comfort gegarandeerd!

Ook zin om om het leven te vieren met deze Oyster Perpetual “Celebration” modellen Vraag ernaar in onze winkel!