Samen genieten van een vleugje Messika-magie

Als er iets is wat we graag doen, dan is het onze klanten in de watten leggen. Met een sfeervol event bijvoorbeeld. Op 24 mei verwelkomden we onze trouwe Messika-fans op een wel heel bijzondere locatie om kennis te maken met de nieuwste collectie van het trendy juwelenmerk. Een sfeerverslag.

Franse grandeur

Messika is een op en top Frans merk. En welke locatie straalt meer ‘Versailles’ uit dan het majestueuze Huis de Corswarem, gelegen in de Maastrichterstraat in Hasselt? In dit neoclassisistische gebouw stap je zo de wereld van historische Franse grandeur binnen. Én je geniet er ook nog eens van de verfijnde keuken van het Smaaksalon, gerund door chef Giovanni Oosters en zijn team. Die zorgde voor gerechtjes met een Franse touch en originele cocktails, zoals de Lucky Mojito en de Moscow Move. Inderdaad, helemaal afgestemd op de Messika- collecties.

Beleving troef

Een live pianiste opende het event met een intieme muzikale omkadering, en naarmate de avond vorderde nam de dj het over met stevige beats. Maar uiteraard waren het vooral de diamanten van Messika die de show stalen. De gasten kregen de kans om ze uitgebreid te bewonderen en te passen, en konden met eventuele vragen bij ons team terecht. De rol van ijsbreker van de avond was ongetwijfeld weggelegd voor de karikaturist. Hij zorgde voor geweldige portretten van de gasten met hun Messika-juweel. Zo gingen onze gasten moe maar voldaan naar huis met een mooi aandenken, en kregen ze als kers op de taart nog een leuke Messika goodiebag cadeau. Zien we je volgende keer ook op een van onze events?

Benieuwd naar de flonkerende ‘sterren’ van de avond? Bekijk de mooie Messika-collectie.