De allerslimste smart watches

Ben jij ook een liefhebber van hoogtechnologische gadgets? Dan doen de nieuwe generatie smartwatches van GARMIN je vast watertanden. Naast een ultraprecies uurwerk, introduceert het techmerk enkele state-of-the-art snufjes in zijn MARQ®-collectie. Gepassioneerd zeiler of professioneel piloot? Tussen de vijf horlogetypes vindt elke AVONTURIER beslist zijn gading.

Ideale trainingspartner

De MARQ® Athlete (Gen 2) is een ultra-geavanceerd sporthorloge. Naast verschillende sport- en gezondheidsapps kun je bijvoorbeeld kiezen voor een coaching met geanimeerde work-outs. Ook kun je nagaan hoe het gesteld is met je trainingsfitheid: sliep je voldoende? Ben je hersteldvan je vorige training? Wat is je optimale trainingsbelasting? Ook tijdens wedstrijden en races kun je via je Athlete continu virtuele prognoses bekijken. Het horloge heeft een atletisch ontwerp met een behuizing van 46 mm. Het ultrahard hoogwaardig 5 titanium maakt van dit knap staaltje high tech een robuuste trainingspartner.

Avontuurlijke verkenner

De MARQ® Adventurer (Gen 2) is dan weer de ideale smartwatch voor klimmers, verkenners en avonturiers. Je raakt nooit meer het noorden kwijt dankzij het klassieke kompasontwerp van 46 mm met ultrahard hoogwaardig grade-5 titanium. Verder biedt dit horloge je onder andere een klimplanner, kaartengids, saturatiemeter voor op grote hoogte, topografische kaarten, skikaarten en off-piste ski- assistentie. De nieuwe hybride band van leer en FKM-rubber is zweet- en vlekbestendig. Met andere woorden: dit horloge kan elk avontuur aan.

Nautische precisie

De MARQ® Captain (Gen 2) is gemaakt om zeemansharten te veroveren. Hij heeft een gedurfd, tweekleurig nautisch ontwerp met een behuizing van 46 mm. Let vooral op de marineblauwe keramische inlay met regattatimermarkeringen. Verwacht je verder aan handigheden zoals bediening van de stuurautomaat via je smartwatch, sail- en koersassistentie, waarschuwingen bij getijdenwijzigingen, een ankertag, markering van waypoints en zelfs een ‘man-over-boord’- app met richtingspijl en afstandsmeter. Kortom: de ideale smartwatch voor elke kapitein.

Coach op de court

Sla je al eens graag een balletje? De MARQ® Golfer (Gen 2) tilt je golfervaring naar een hoger niveau. De keramische inlay bevat een hole-indicator in dennengroen. Deze smartwatch is letterlijk je virtuele caddie. Zo houdt hij onder andere rekening met de windrichting en -snelheid én houdt hij rekening met je favoriete golfclubs. Ook kan hij maar liefst 42.000 golfbanen wereldwijd weergeven. Shots uphill en downhill? Dan geeft hij moeiteloos de playslike afstand aan. Je geheime wapen op de court bevindt zich voortaan aan je pols.

Technologische hoogvlieger

De MARQ® Aviator (Gen 2) is dan weer de favoriete smartwatch van piloten. Let vooral op de armband van gehard titanium, qua look onlosmakelijk verbonden met de luchtvaart. Naast toegang tot de realtime weersvoorspellingen, bevat dit horloge ook een hoogtemeter, logboek en vluchtplan-applicatie. De Pulse Ox controleert hoe goed de zuurstofniveaus in je lichaam zich aanpassen aan de ijlere lucht op grote hoogte. Langeafstandsvluchten? De jetlagadviseur helpt je moeiteloos acclimatiseren in andere tijdzones. Ready for take-off?