De iconische Rolex Submariner in een nieuw jasje

Rolex stelt een nieuwe generatie van de Oyster Perpetual Submariner en de Oyster Perpetual Submariner Date voor. Deze collectie illustreert het verband tussen Rolex en de duikwereld. Beide modellen zijn nu hertekend, beschikken over een iets grotere kast als voordien (namelijk 41 mm) en staan op een bredere armband.

Trouwhartig aan zijn esthetische erfgoed, heeft de nieuwe Submariner in Oystersteel een zwarte wijzerplaat en een uni-directionele draaibare lunette met bijpassend Cerachrom inzetstuk.

De gele Rolesor versie (een combinatie van Oystersteel en 18kt geelgoud) van de Submariner Date heeft een vorstelijk blauwe wijzerplaat met een draaibare lunette en een blauw Cerachrom inzetstuk.

Twee versies van de Submariner Date, de ene in Oystersteel en de andere in 18kt witgoud, beschikken over originele kleurencombinaties doordat de zwarte wijzerplaat gecombineerd wordt met het Cerachrom inzetstuk in verschillende tinten. Het eerste uurwerk bestaat uit een zwarte wijzerplaat en een groene lunette en het tweede uurwerk bestaat uit een zwarte wijzerplaat en een blauwe lunette.

Naast de vernieuwde uiterlijke kenmerken, zijn de nieuwe modellen ook uitgerust met een nieuw Rolex manufactuur mechanisch/automatisch binnenwerk. Het model is nu nog betrouwbaarder en preciezer als voordien en heeft een gangreserve van 70 uren.

U kan de collectie van ROLEX hier bekijken. Heeft u nog vragen voor ons? Contacteer ons dan via deze link. U bent ook van harte welkom in onze winkels Juwelier Orye Hasselt en Juwelier Stevenart Waterloo voor meer informatie.