De nieuwste trends binnen de wereld van juwelen

Pomellato

Pomellato brengt een volledige nieuwe lijn uit genaamd de Fantina collectie. De naam Fantina is Italiaans voor vrouwelijke jockey. Pomellato heeft haar inspiratie voor deze collectie gehaald bij de paardensport en deze zijn subtiel terug te vinden in de verschillende juwelenstuks. De collectie bestaat zowel uit 18kt rosé gouden als 18kt witgouden juwelen. Bovendien kan er geopteerd worden voor diamanten.

De Nudo collectie is zowat de meest iconische collectie van Pomellato. Dit jaar is een nieuwe kleur halfedelsteen verkrijgbaar en dat is de Rose Quartz en Chalcedoon. De rosé gouden juwelen worden afgewerkt met bruine diamant wat resulteert in een mooi coherent geheel.

Pasquale Bruni 

De Ton Joli collectie wordt uitgebreid met een nieuwe kleur halfedelsteen, namelijk de groene Agaat. De kleur is diepgroen en kan gecombineerd worden met witte agaat voor een mooi effect. De Petit Joli collectie van Pasquale Bruni is gecreëerd voor vrouwen die een balans zoeken tussen verfijnd en natuurlijk, vastberaden en spontaan, dramatisch en rustig, dromers en down-to-earth. De collectie belichaamt de eeuwige verbinding tussen de natuur en de vrouw. De bloemen zijn verkrijgbaar in groen, zwart, wit, blauw en roze.

Bij de collectie Figlia dei Fiori van Pasquale Bruni sprongen enkele speelse en vernieuwende ontwerpen in het oog zoals de flexibele ring en bijpassende armband, beschikbaar in zowel 18kt rosé goud als witgoud en afgewerkt met diamant.

Fope

Fope brengt dit jaar de Panorama uit, een geheel nieuwe collectie. De lijn wordt gekenmerkt door zijn brede en tegelijk dunne schakel die aangenaam aanvoelt aan de pols. De juwelen zijn vervaardigd uit 18kt geel, rosé en witgoud al dan niet afgewerkt met diamant. De ringen en armbanden zijn flexibel.

De welgekende Prima collectie van Fope wordt aangevuld met stuks gemaakt uit een extra fijne schakel en bijpassende bedel bezet met diamant. De ringen en armbanden kunnen met 2 of 3 stuks samen gedragen worden voor een wow effect.

 

Voor meer ideeën bent u van harte welkom in één van onze winkels!