Een gloednieuw begin met FLEX’IT

Vandaag staat de lancering van de gloednieuwe FLEX’IT mesh-ketting centraal. Het verbluffende resultaat is te danken aan de inspanningen van de goudsmeden en ontwerpers van het huismerk.

De Panorama collectie

FOPE stelt met veel trots de volledig nieuwe Flex’it mesh-ketting voor, die typerend is voor het merk en die erin slaagt om de lat voor het prachtige juwelenassortiment van het merk nog hoger te leggen. Deze nieuwe collectie noemt Panorama en belichaamt het ingetogen maar luxueuze design waarvoor FOPE altijd heeft gestaan. En dit met een extra vleugje elegantie.

Hoewel de 18kt gouden mesh de kenmerkende Novecento stijl heeft, is het resultaat een bredere en fijnere ketting die onverwacht nieuw aanvoelt. Flexibele armbanden en ringen, kettingen en oorbellen (verkrijgbaar in twee maten) maken de Panorama collectie een fantastische aanvulling op het huidige aanbod van FOPE.

Het heeft deze keer zo’n 24 maanden geduurd van het maken van de eerste schetsen tot het ontwikkelen van een volledig nieuwe collectie. Dit toont de hoogtechnologische toewijding die elk FOPE juweel geniet. Zijn innovatieve, originele en unieke karakter op de internationale markt van juwelen verklaart het wereldwijde succes van de Flex’it. Dit illustreert ook waarom de creaties van Flex’it altijd gepatenteerd zijn. Een andere reden waarom ze zo geliefd zijn bij het internationale publiek is omdat ze de perfecte mix zijn tussen elegant en comfortabel.