Een talisman voor elk type

Draag jij een geluksbrenger? Of vind je dat eerder bijgeloof? Nochtans zwicht zelfs de grootste scepticus voor de Lucky Move-collectie van Messika. Terecht, want deze bijzondere diamanten sieraden combineren de zachtheid van een medaillon met het krachtige geometrische ontwerp van het Move-motief. Met Lucky Move Color krijgt je talisman nog meer kracht dankzij een edelsteen die gelinkt wordt aan bepaalde karaktereigenschappen. Je bent in dit geval dus letterlijk wat je draagt!

Turkoois: kalm en begeerlijk

De turkoois werkt beschermend en brengt geluk, voorspoed en evenwicht. Hij werkt opwekkend bij vermoeidheid, maar kan ook kalmte brengen als dat nodig is. Wie deze steen draagt, straalt een innerlijke rust uit naar de buitenwereld. Net zoals de kleur is de ‘turkooisvrouw’ betoverend en staat zij voor vrijheid en licht. Haar favoriete plekje is het strand. Hier zit ze met haar voeten in het zand en blik op de horizon urenlang te mijmeren over het leven.

Parelmoer: uniek en veelzijdig

Parelmoer wordt al van oudsher geroemd om zijn zuiverende en positieve eigenschappen. Het zorgt ook voor inspiratie tijdens het schilderen, het schrijven of componeren van muziek. Geen wonder dus dat de draagster even veelzijdig is als het parelmoer zelf. Deze gepassioneerde vrouw houdt zich graag bezig met de mooie dingen des levens. Je kan haar net zo goed tegen het lijf lopen in een museum als op een gezellig rommelmarktje, waar ze de meest bijzondere spulletjes er moeiteloos weet uit te pikken.

Malachiet: elegant en majestueus

De krachtige malachiet beschermt tegen straling, vervuiling en andere bronnen van negatieve energie. Ook brengt de steen emotionele balans. Wie de malachiet draagt bezit een natuurlijke elegantie en staat zelfzeker in het leven. Het diepgroene koninklijke groen geeft haar een extra majestueus kantje. Wanneer ze binnenkomt, trekt ze onbewust alle aandacht naar zich toe. Het liefst laat deze vrouw zich verleiden door de intrigerende tonen van een verscholen jazzbar of de exquise gerechten van een exclusief restaurant.

Lapis lazuli: magnetisch en mysterieus

De lapis lazuli helpt met zelfaanvaarding, brengt spirituele ontwikkeling en een zuivere communicatie. Deze steen is sterk verbonden met spiritualiteit. Het mag dus niet verbazen dat de lapis lazuli-vrouw erg bedreven is in zelfontwikkeling en bewustzijn. Ze is even mysterieus als fascinerend. Je loopt haar tegen het lijf tijdens een fikse boswandeling of vindt haar terug in de bibliotheek, met haar neus in een of ander esoterisch naslagwerk.

Onyx: gedisciplineerd en zelfverzekerd

De diepzwarte onyx zorgt voor doorzettingsvermogen en discipline. Ook stimuleert de steen het analytisch denkvermogen en de concentratie. De onyx-vrouw staat zelfzeker en sterk in het leven. Vaak oefent zij een functie uit die veel denkwerk vergt. Maar ze geniet evenzeer van de nodige ontspanning na een drukke dag. Liefst in een hippe cocktailbar, met een black russian in de hand, omringd door vrienden. Work hard, play hard, dat is het motto van de onyx-vrouw.

In welk type vrouw herken jij jezelf? Of laat je je liever (ver)leiden door de intrigerende kleuren van de Lucky Move Color-collectie? Volg gerust je persoonlijke smaak. Want je kostbare Messika-juweel geeft je outfit sowieso een stralende finishing touch. En de krachtige eigenschappen van je steen? Die zijn altijd mooi meegenomen.