Goed nieuws voor geliefden

Heb je trouwplannen? Dan weet je waarschijnlijk al dat er enorm veel komt kijken bij de organisatie van je mooiste dag. Van locatie tot trouwringen, er vallen heel wat knopen door te hakken. Gelukkig sta je er niet alleen voor!

Om de organisatie van je huwelijk zo vlot mogelijk te laten verlopen, kun je terecht bij House of Weddings. Je vindt op hun website een compleet overzicht van de beste en meest betrouwbare leveranciers van België. En voortaan dragen wij dus ook, als officiële partner, dit prestigieuze kwaliteitslabel.

100% persoonlijk

Maar House of Weddings is zoveel meer dan enkel een informatieve website. Als je zelf liever niet te veel hooi op je vork neemt, vragen zij de beschikbaarheden en offertes op in hun uitgebreide netwerk. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is beslissen. Verder kun je gebruikmaken van een handige 100% personaliseerbare checklist, een budgetoverzicht en allerlei praktische templates. Denk maar aan een seating plan, gastenlijst en draaiboek. Op de inspirerende blog vind je dan weer enorm veel tips, gaande van je feestmake-up tot een overzicht van de meest feeërieke locaties.

Schitterende samenwerking

We zijn erg trots op ons kersvers partnership en hopen hiermee nog meer naar buiten te treden als dé referentie voor prachtige trouwjuwelen. Je kunt bij ons immers altijd terecht voor de perfecte verlovings- of trouwring. Maar ook andere kostbare sieraden of tijdloze horloges zijn ideaal om jullie liefde mee te bezegelen.

Benieuwd naar onze pagina? Neem dan snel een kijkje op de website!