Influencer Chiara Ferragni is hét nieuwe gezicht van Pomellato

Vorige week werd bekend gemaakt dat Chiara Ferragni, beter gekend als fashion icoon, social media goeroe en de CEO van haar eigen bedrijf ‘The Blonde Salad’, de nieuwste ambassadrice is van het Italiaanse juwelenmerk Pomellato.

#PomellatoForWomen is een campagne waarbij ‘echte vrouwen’ model staan. Het Italiaanse juwelenhuis gaat hiervoor een samenwerking aan met vrouwen uit verschillende sectoren zoals Anh Duong (artist in NYC), Caroline Corbetta (Art Curator in Milaan) en Helen Nonini (Brand Advisor in Milaan). De campagne werd ontworpen om – de vrouw die graag iets voor zichzelf koopt – te vieren. De portretten van deze machtige vrouwen reflecteren wat schoonheid vandaag is.

Chiara Ferragni geeft aan dat ze fier is om deel uit te mogen maken van een campagne die staat voor alles wat een vrouw kan zijn; sterk, capabel en zelfstandig. Verder benadrukt ze hoe belangrijk het is dat vrouwen begrijpen dat elke vrouw mooi en uniek is op haar manier.

Het volledige interview met Chiara Ferragni kan u hier terugvinden via #PomellatoForWomen.

U kan (een deel van) de collectie van Pomellato hier bekijken. Heeft u nog vragen voor ons? Contacteer ons dan via deze link. U bent van harte welkom in onze winkels Juwelier Orye Hasselt en Juwelier Stevenart Waterloo om de collectie te bewonderen en te passen.