Life in pink

Rebelse diamanten

De disrupting diamonds van Messika brengen een vleugje speelsheid in de wereld van de haute joaillerie. De armbandjes van de unisex My move-collectie werden uitgebracht in alle kleuren van de regenboog en zijn speciaal ontworpen om naar hartenlust mee te mixen en matchen. Je wisselt ze zelf in een handomdraai om je juweel af te stemmen op je outfit en gelegenheid. En uiteraard mag roze niet ontbreken. Feeling pink ambitious? Vertrek dan naar het werk met het frambooskleurig armbandje om je pols. Wedden dat het een goede dag wordt? – 5.150 euro.

Unisex roze

Roze een typische dameskleur? Nee hoor! Het bewijs daarvan wordt geleverd door TUDOR. Die heeft de Royal-collectie aangevuld met een stijlvolle zalmroze wijzerplaat. De zachte tint zorgt voor een harmonieus geheel met de stalen kast, en haar gepolijste en gesatineerde afwerking. Uiteraard mag je je verwachten aan de vijf jaar garantie en precieze prestaties die je van TUDOR gewend bent. De nieuwe Royal is verkrijgbaar in drie kastmaten: 28, 38 en 41 millimeter. Een maatje voor elke pols! – 28 mm met diamanten op de wijzerplaat, 3.030 euro.

Zeg het met rozen(kwarts)

Het Italiaanse juwelenhuis Pasquale Bruni gaat de romantische toer op voor het nieuwe kleurenpalet van de bekende Bon Ton ring. De delicate bloemen lichten op in de zachte tinten van rozen- en melkkwarts. Het harmonieuze samenspel met roségoud en schitterende diamanten zorgt voor een ultravrouwelijk, weelderig pronkstuk aan je vinger. Maak je set compleet met de bijpassende armband, ketting en oorbellen.

Hollywood glamour

Op zoek naar een bijzonder horloge voor een speciale gelegenheid? Chopard voorzag de Happy Diamonds Icons nu ook van een glanzend, roze bandje. De bijzondere vormgeving, waarbij het lijkt alsof de typerende dansende diamanten over je huid glijden, geeft dit uurwerk een ongeziene uitstraling. Verwacht je maar aan véél bewonderende blikken! –14.100 euro.

Steengoed duo

Natuurlijk kan roze niet ontbreken in de waaier bontgekleurde steentjes van het Italiaanse merk Pomellato. Voor deze sprankelende oorbellen uit de Nudo Classic-collectie, combineerde het huis rozenkwarts met de bijzondere halfedelsteen chalcedoon. Het resultaat? Een tijdloze, zachte tint roze. Afgewerkt met 18kt wit- en roségoud en 56 bruine diamantjes, levert deze aanwinst voor de uitgebreide collectie wederom het bewijs van Pomellato’s meesterschap. Je zou voor minder stralen.