Messika by Kate Moss, passie voor juwelen

Er zijn weinig mensen die zoveel van sieraden houden als Kate Moss. Het supermodel verzamelt glinsterende objecten sinds ze op 14-jarige leeftijd met modellenwerk begon en heeft nu haar passie omgezet in een hoogwaardige samenwerking met het Franse juwelenhuis Messika.

Messika Who?

In slechts een paar jaren tijd is Messika erin geslaagd één van de meest populaire merken te worden voor vrouwen die zichzelf graag verwennen met draagbare diamanten juwelen. Beyoncé en Gigi Hadid vallen onder deze horde fans. “Ik hou van Valerie’s esthetiek, bij het ontwerpen houdt ze echte vrouwen in het achterhoofd”, zegt Kate. “Haar stukken zijn modern, jong en altijd comfortabel om te dragen en dit is erg belangrijk.” (Bron: Vogue UK).

Messika by Kate Moss

Het komt als geen verrassing dat er direct een klik was tussen haar en oprichtster Valérie Messika toen Kate Moss vorig jaar model stond voor de Lucky Move advertentiecampagne van het merk. Kate is een legendarische fashion icon en Valérie dé expert in diamanten. Deze twee dames vormen een onberispelijk power duo en ‘they rule the world’. Valérie ontdekte de passie van Kate voor juwelen toen ze haar liet snuffelen in de juwelendoosjes die ze meebracht op de eerste shoot. Kate heeft vintage juwelen verzameld van over heel de wereld en creëerde een Boheemse stijl. Deze stijl is ook terug te vinden in de nieuwe juwelenlijn. Volgens Kate is de collectie Boheems, eclectisch en tijdloos met kwastjes, laagjes en natuurlijk veel diamanten. Het doet denken aan de eigenzinnigheid van de jaren 70 met een vleugje decadente glamour van de jaren 20.

De Messika by Kate Moss collectie biedt een nieuwe visie op haute joaillerie. Een creatieve en moderne collectie van luxe sieraden die licht aanvoelen op de huid. Stukken waarmee je leeft en sieraden die je speels kan dragen naargelang je humeur en dagelijkse stijl.