Mijn eerste diamant van Messika

Vier je spruit met een sprankelende diamant

Wat is er magischer dan de geboorte van een kind? Dit gelukzalige moment is een belangrijke mijlpaal in je leven, een nieuw begin. Dat vraagt om een kostbaar aandenken waar je levenslang plezier van hebt. Zoals een juweel uit de ‘My First Diamond’-collectie van Messika.

Liefde aan je pols …

Valérie Messika ontwierp de My First Diamond-collectie als ode aan het moederschap. Het geven van een kostbaar juweel is dé ultieme uiting van dankbaarheid en liefde. De subtiele 18 kt gouden armband is modern, maar tegelijk tijdloos. Het handgemaakte sieraad is verkrijgbaar in wit-, rosé- en geelgoud. Ook kun je kiezen tussen egaal of sprankelend pavé. Uiteraard met het visitekaartje van Messika: de kenmerkende bewegende diamant.

… of rond je hals

Deze prachtige ketting ter ere van de pasgeborene kun je zowel bij een simpele outfit als bij een diep uitgesneden cocktailjurk dragen. Ze bestaat volledig uit goud en ook hier heb je de keuze uit een effen of pavé diamanten hangertje om de bewegende diamant volledig tot zijn recht te laten komen. Met dit kostbare cadeau laat je de kersverse moeder nog méér stralen!

Vereeuwiging van liefde

Om de armband of halsketting nóg persoonlijker en betekenisvoller te maken, kun je ervoor kiezen om ze te laten graveren. De naam van de baby, de geboortedatum, of misschien wel een poëtische boodschap? Zo wordt de onvoorwaardelijke moederliefde voor altijd in goud vastgelegd. En kan ze later aan haar kind het bijzondere verhaal achter haar fonkelende sieraad vertellen.

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor een aanstaande mama? Kom gerust eens langs. Ons team staat voor je klaar.