Nieuw in het juwelenuniversum

#DiamondStacking door Messika

Een trend die al meerdere jaren gekend is bij Messika is de #DiamondStacking. Hierbij worden bijvoorbeeld meerdere smalle, verfijnde kettingen onder elkaar gedragen om een wow-effect te creëren.

Messika breidt haar meest iconische ‘Move’ collectie uit met de ‘Lucky Move’. De lijn is geïnspireerd door een medaille waarbij één of meerdere diamanten vrij kunnen bewegen hetgeen resulteert in een speels effect.

Foto’s: Lucky Move collectie van Messika

 

 

Pomellato, Italiaans op zijn best

Het Italiaanse juwelenmerk Pomellato komt met een geheel nieuwe collectie, genaamd ‘Brera’. De naam is afkomstig van een buurt in Milaan. Brera is gekend om zijn kleine straatjes, gezellige boetieks en lekkere restaurants. De collectie combineert sensualiteit en schittering.

Voorts doet de Orsetto collectie opnieuw haar intrede. De collectie kende haar debuut in 1989. Vandaag wordt het 30-jarig bestaan gevierd van de iconische, speelse hanger. Het beertje is verkrijgbaar in rosé goud met of zonder diamanten.

Foto: Orsetto collectie van Pomellato

 Flexibele Fope

Het juwelenmerk Fope blijft trouw aan haar identiteit en breidt de collectie uit met flexibele ringen, armbanden, kettingen en oorbellen vervaardigd uit mooie 18KT gouden schakels. Nieuwe motieven zorgen voor de nodige variatie en kunnen gecombineerd worden met de Fope juwelen die u reeds heeft.

Op de natuur geïnspireerd door Ole Lynggaard

Ontwerpster Charlotte Lynggaard van het juwelenhuis Ole Lynggaard haalt al haar inspiratie uit de natuur: sterren, bladeren, olifanten, slangen, … Dit jaar brengt het merk een zeer vernieuwende oorbel uit in de vorm van een slang die mooi de vorm van het oor volgt. Je kan het combineren met een andere oorbel van bijvoorbeeld de Snake of de Shooting Star collectie voor een perfect afgewerkte look.

Heeft u nog vragen voor ons? Contacteer ons dan via deze link. U bent van harte welkom in onze winkels Juwelier Orye Hasselt en Juwelier Stevenart Waterloo om de collectie te bewonderen en te passen.