TUDOR laat zijn gedurfde spirit los op de wielerwereld

Voortaan flitst het herkenbare rode schild in groter formaat over het parcours. Het prijkt namelijk op de truitjes van het gloednieuwe TUDOR Pro Cycling Team, het eerste professionele wielerteam van het op-en-top Zwitserse horlogemerk.

Onder de hoede van Cancellara 

Het TUDOR Pro Cycling Team valt alvast onder indrukwekkend patronaat. Niemand minder dan Fabian Cancellara neemt de beloftevolle wielrenners onder zijn hoede. Met onder andere twee olympische medailles, vier wereldkampioenschappen en zeven wielerklassiekers op zak, weet de Zwitserse wielerlegende als geen ander de toekomstige generatie te begeleiden. 

Waar de beruchte #Borntodare-durf nu juist zit? In de menselijke benadering die TUDOR en Cancellara voor ogen hebben. Ze willen dat hun team zich elke dag sterker maakt, zijn angsten de baas blijft en zijn grenzen durft te overschrijden. Kortom: hoé je over de eindstreep gaat, is minstens even belangrijk als de finish zelf.

Klaar voor de start

Ook benieuwd hoe de kersverse poulains van het TUDOR Pro Cycling Team het ervan af zullen brengen op het tarmac? Het startschot van hun carrière valt samen met dat van de Parijs-Roubaix U23 op 15 mei 2022, waar de beloften het tegen elkaar opnemen. Hou hen goed in de gaten, want iets zegt ons dat we de zwarte wielertruitjes met het bekende rode logo nog veel gaan kunnen bewonderen!

 

Wil je zelf kennismaken met de stijlvolle uurwerken van TUDOR?  Stap dan gerust binnen. Ons eigen pro-team staat voor je klaar.