Verwacht je in 2022 aan deze Tudor-nieuwigheden

Tudor zoekt avontuur op. Het Zwitserse horlogemerk nodigt je dan ook uit om je grenzen te blijven verleggen, nieuwe ervaringen te omarmen en voluit voor het leven te gaan. De nieuwe lanceringen helpen je graag een stijlvol handje met het timen van al je belevenissen.

Black Bay Pro

Fans, begin al maar te watertanden, want Tudor brengt met de Black Bay Pro een volledig nieuw model uit.

Het Black Bay Pro-model heeft een dubbele tijdzone. Hierbij wordt de referentietijd aangegeven door een hoekige gele ‘Snowflake’ -wijzer, een esthetisch kenmerk van TUDOR. Elke 24 uur voltooit deze wijzer een ronde van de wijzerplaat. Een andere, kortere wijzer geeft de lokale tijd aan en is ingesteld op een springuur.

Voor de Black Bay Pro werd het Manufactuur Kaliber MT5652 met ingebouwde GMT-functie ontwikkeld. Meteen een mooi staaltje van de doorgedreven technische ontwikkelingen van Tudor, waarbij steeds prat wordt gegaan op een veelzijdige, aanpasbare architectuur in plaats van het klakkeloos toevoegen van extra modules.

 

Black Bay GMT

Het bekende Black Bay GMT model is voortaan ook verkrijgbaar in een S&G- jasje. Dat staat voor Steel & Gold. Deze kleuren geven je meteen een warm gevoel met nostalgische toets. De roterende bezel met de 24-uurs aanduiding werd ook voorzien van deze nieuwe tinten, zonder daarbij de symboliek van dag en nacht te verliezen.

Black Bay 31, 36, 39 and 41

De Black Bay 31, 36, 39 en 41 van Tudor bestaan nu ook in een S&G-uitvoering. Hun gebogen kasten, gemarkeerd met gepolijste geelgouden secties, geeft een ​​verfijnde toets aan deze uniseks modellen. Het gepolijste geelgoud dat voor de kroon en bezel werd gebruikt, is ook een primeur. Want tot hiertoe werd er altijd gekozen voor een matte, gesatineerde afwerking. Mag het nóg wat sprankelender? Voor de maten 31, 36 en 39 kun je kiezen voor een bezel met diamanten.

TUDOR Royal

De naam Royal werd al eerdere gebruikt in het verleden. De Tudor Royal lijn werd gelanceerd in 2021 waarmee het merk een brug sloeg tussen het klassieke uurwerk en het sporthorloge. Het model met de 28 mm kast krijgt dit jaar twee nieuwe uitvoeringen met parelmoeren wijzerplaat en diamanten bezel: volledig afgewerkt in staal of voorzien van geelgouden accenten.

Wil je al deze nieuwe modellen graag zelf ontdekken? Kom gerust langs in de winkel. Ons team staat voor je klaar.