Welke Messika-vrouw bent u vandaag?

Dat diamanten en meisjes goed samengaan, bezong Marilyn Monroe al. Valérie Messika, bezielster van het gelijknamige merk, is het daar alvast roerend mee eens. Zij verheft het kostbare kleinood telkens tot een waar fashion statement. Haar juwelen geven een finishing touch aan elke stijl, van simpel en gesofisticeerd tot flamboyant. Want een fonkelende diamant laat élke vrouw stralen.

 

Benieuwd welke Messika juwelen bij u passen? Misschien herkent u zich in een van deze vijf profielen. Voor elk van hen bepaalden we alvast de ideale Messika-match. Maar speel gerust met uw look naargelang uw humeur. Het weer is tenslotte ook niet elke dag hetzelfde.

1. De rocklady: modern en een tikje rebels

Deze dame heeft een artistiek kantje. Ze omarmt het leven en laat zich vaak leiden door haar interesses. Alles wat het leven aangenamer maakt, doet haar hart sneller slaan. Ze is te vinden op festivalweides, gehuld in jeans en stoere boots. Maar net zo goed op een vernissage, waar ze – op torenhoge pumps – gebiologeerd naar een schilderij tuurt. Ze verlaat graag de geëffende paden en is een tikje non- conformistisch en rebels.

Ideale Messika-match:

Een subtiele, enkele ketting volstaat niet voor deze powerlady. Daarom zijn de gelaagde Move Uno of de Double My Twin ideaal om haar unieke look door te trekken naar haar décolleté. Aan haar vingers prijken verschillende ringen, zoals de Lucky Move, de Gatsby en de Move Uno. Ze doorbreekt alle conventies door het combineren van verschillende asymmetrische vormen.

2. De minimaliste: alleen de essentie

Zij heeft een boeiende persoonlijkheid en laat die doorschemeren in haar stijl. Vaak gekleed in natuurtinten of effen zwart, speelt zij met grafische vormen om accenten te leggen. De minimaliste is opgeleid en houdt van design, architectuur en grafische kunsten. Ze draagtenkel hoge kwaliteit en liefst stukken die ánders zijn.

Ideale Messika-match:

De keuze van juwelen voor deze dame moet doordacht zijn. De strakke vormgeving van de My Move collectie is haar op het lijf geschreven. Maar ook de Bangle armband, eventueel gecombineerd met de verfijnde Skinny, is ideaal voor deze gesofisticeerde vrouw. Met het Move Romane halssnoer creëert ze een opvallend accent.

3. De boho-vrouw: waarom kiezen als ik alles wil?

Deze dame houdt niet van kiezen. Ook wat mode betreft: ze is een meester in het mixen en matchen van verschillende stijlen, kleuren en stoffen. Ze laat zich leiden door haar rijke verbeelding. Vaak voegt ze kleurrijke accenten toe met accessoires meegebracht van verre reizen. Want deze ontdekkingsreizigster doet niks liever dan zich onderdompelen in andere culturen.

Ideale Messika-match:

De juwelen van de boho-vrouw moeten bezield zijn. Ze draagt geluksbrengers, zoals het halssnoer in amuletstijl uit de Lucky Move collectie. Aan haar enkel prijkt het beschermende oog van het Lucky Eye Pavé-Set enkelbandje. Ook draagt ze steevast drie of vier oorringen per oor.

4. De tijdloze vrouw: geen trends nodig

De tijdloze vrouw onderschat zichzelf. Ze houdt er niet van om bekeken te worden wanneer ze daar niet in de stemming voor is. Ze draagt tijdloze, high-end basics en heeft lak aan trends. Nochtans onderscheidt ze zich – of ze het nu wil of niet – van de massa door haar elegantie en geraffineerde uitstraling.

Ideale Messika-match:

De tijdloze vrouw kiest uiteraard voor tijdloze accessoires. Een armband van de My Twin collectie eert haar klassieke eenvoud. Het My First Diamond halssnoer en de bijbehorende armband tillen haar subtiele look in een oogwenk een niveau hoger.

5. De ultra-stijlvolle vrouw: mee met de mode

Haar naam zegt het al: de missie van deze vrouw is het ontdekken van de nieuwste trends én ze in de praktijk brengen. Alles kan en alles mag, zolang ze maar geïnteresseerde blikken toegeworpen krijgt, als ze – gehuld in de hotste labels – door de winkelstraten flaneert.

Ideale Messika-match:

De ultra-stijlvolle vrouw wil gezien worden, dus het mag een beetje méér zijn. Ze is niet vies van een streepje goud en de Move Romane en Move Noa bedelarmbandjes zijn alvast ideale blikvangers aan haar pols. Aan haar handen prijkt sowieso minstens één Glam’Azone dubbele ring.

Ontdek de juwelen van Messika op onze website en in onze winkel.