Heropening winkels vanaf 11 mei

Het is zover …. Vanaf maandag 11 mei mogen we u opnieuw verwelkomen in onze winkels. Met het oog op uw en onze veiligheid en gezondheid zijn we evenwel verplicht een aantal maatregelen te nemen die we graag even verduidelijken.

  • Maximum 2 klanten per keer in de winkel, kom bij voorkeur alleen
  • Respecteer steeds de social distance regel van 1,5 meter
  • Indien u een mondmasker draagt, gelieve dit dan om veiligheidsredenen even af te nemen terwijl u zich in het sas bevindt   
  • Ontsmettingsmiddel is voorhanden aan de ingang van de winkel en op alle toonbanken
  • Betaling graag per bankkaart of overschrijving

 

Het verkooppersoneel zal ten alle tijden mondmaskers en handschoenen dragen. Er zijn schermen in plexiglas voorzien aan alle toonbanken. Na het passen van een juweel of uurwerk worden deze professioneel gedesinfecteerd. Ook worden de toonbanken, deurknoppen en  het betaalautomaat gedesinfecteerd na elk bezoek.

Onze ateliers en de leveranciers van wisselstukken waren gedurende de ganse periode van de lockdown eveneens verplicht gesloten zodat er niet kon worden verder gewerkt aan de herstellingen die voor 18/3 werden binnengebracht. Ook de ateliers hernemen hun activiteiten dus pas op 11 mei.

Geen enkele herstelling (incl. batterijdienst of het op maat zetten van een uurwerk) zal onmiddellijk kunnen uitgevoerd worden. Om alle voorschriften omtrent hygiene en veiligheid optimaal te kunnen garanderen zal elke tussenkomst een minimum termijn van 5 dagen vragen. Wij herstellen enkel de uurwerken van de merken die wij verkopen.

Voor het passen, bestellen of afhalen van een juweel of uurwerk kan u bij voorkeur op afspraak komen. U kan de afspraak maken via het online contactformulier, via mail of telefoon.

We danken u alvast voor uw begrip en kijken ernaar uit u opnieuw te mogen ontvangen.